Hopscheuten uitdelen op Utrecht CS

25 maart 2011

Hopscheuten uitdelen op Utrecht CS in maart 2011 Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Hopscheuten, dat interesseert toch helemaal niemand? Als je in je eentje een website over hopscheuten aan het maken bent, gaat dit heus wel eens door je heen. Om mijn gekte voor lekkere groenten te delen plaatste ik op Facebook en Twitter een oproep wie er hopscheuten wilde hebben. De enige tegenprestatie was het koken van een lekkere gerecht en het maken van een foto die ik op mijn site mocht plaatsen. Gelukkig waren er heel wat reacties!

Op vrijdagavond 18 maart was het zover. Na 7 uur heen en weer rijden naar Proven in West Vlaanderen, kon ik de hopscheuten uitdelen aan de mensen die op mijn oproep gereageerd hadden. Leuk om lezers van mijn sites eens te ontmoeten. Wat dat betreft is bloggen een eenzaam vak! Je typt in je eentje er driftig op los, maar voor wie eigenlijk? Voor andere enthousiastelingen die ook gek zijn op mooie groenten- en fruitsoorten dus. Hartstikke leuk om iedereen te ontmoeten!

zakje hopscheuten Bekijk een grotere versie van deze afbeelding Iedereen ontving een zakje hopscheuten van 100/200 gram. Dat is klinkt als weinig, maar het is echt genoeg om er wat moois mee te maken. Dat bleek hetzelfde weekend al. Op zaterdag stroomden de eerste recepten al binnen. Iedereen ontzettend bedankt voor de hulp en het enthousiasme. Geweldig!

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

Over deze site

Hopscheuten.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Hopscheuten.nl alles over het doel van deze site.