Pasta met rogvleugel en hopscheuten

Pasta met rogvleugel en hopscheuten Bekijk een grotere versie van deze afbeelding Nog geen reacties

Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
20 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediƫnten

  • Rogvleugel, schoongemaakt. Ca. 200 gram p.p.
  • Gevulde pasta, bij voorkeur met een kaassoort
  • 100 gram boter
  • hopscheuten
  • peper en zout

Tijdens de gratis hopscheutenactie ontpopte Eetschrijver zich als een heuse hopscheutenkoerier. Hij nam behalve wat eigen voorraad ook hopscheuten mee voor Lizet Kruyff en Martin Langeveld. Leuk want zo zijn er nog meer deelnemers en slaat het hopscheutenvirus over op meer mensen;-) Dit recept is van Martin Langeveld. Rogvleugel heb ik zelf nog klaargemaakt maar wel een keer geproefd. Een lekker stevige vis!

De pasta koken. Ondertussen de boter in de pan doen en licht laten bruinen.
De rogvleugel aan beide zijden voorzichtig bakken. Let op bij het omdraaien, de rog kan uit elkaar vallen. Serveer de pasta op een warm bord. Leg daarop de gebakken rogvleugel, ondertussen de boter warm houden in de pan. Hierop de hopscheuten leggen. De warme boter er overheen schenken. Eet smakelijk!

Meer weten over Martin? Volg Martin Langeveld op Twitter.

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk